Fullbokat! Föreläsning om utmattning – att hitta Åter Hem

Denna föreläsning är nu fullbokad!

Utmattning och stressrelaterad ohälsa är en folksjukdom. Nu erbjuder vi en gratis föreläsning online om stress, utmattning och återhämtning. För oss handlar återhämtning om att hitta Åter Hem till dig själv, men inte hem till den du var innan utmattningen, utan snarare till en mer autentisk version av den du är, där du tar hand om dig, sätter gränser, tycker om dig själv och lever i nuet. Återhämtning handlar också om att inte falla tillbaka i utmattning, det betyder att en återhämtningsprocess med Soulful Living både är reaktiv och proaktiv.

Under, eller efter föreläsningen har du också möjlighet att ställa frågor till oss och möta oss live via datorn. Den som håller föreläsningen är Marie Ternrud som är grundare av Soulful Living, Grundare av Återhämtningsterapin som metod och Marie har även egen erfarenhet av en djup utmattning. Emilia Möller och Rebecka Chytraeus kommer också att finnas med för att besvara frågor.

Återhämtningsterapeut som yrke

Allt fler mår dåligt och upplever att stressen i vardagen är övermäktig. Vi på Soulful Living har arbetat med utmattade människor i många år nu och sedan 4 år tillbaka har vi online utbildningar som är särskilt inriktade till dig med utmattning och stressrelaterad ohälsa. Vi är nämligen övertygade om att du som själv har erfarenhet av sjukdomen kan använda din unika erfarenhet till att hjälpa andra. I din verktygsväska får du med dig en stor uppsättning av fantastiska verktyg som återhämtningsterapin inkluderar. En Återhämtningsterapeut lär sig bland annat om mindfulness, stresshantering, meditation, personlig och andlig utveckling. 

Lär dig följa ditt hjärtas röst

Men först måste man hjälpa sig själv. Därför går alla våra blivande terapeuter ett 40 veckor långt återhämtningsprogram innan de utbildar sig till terapeut. Om du inte varit utmattad så behöver man ändå först ha arbetat med sig själv, och provat metoden, för att kunna hjälpa andra på ett framgångsrikt sätt.

Du anmäler dig till föreläsningen via formuläret nedan och du kommer att få en länk till föreläsningen (som sker via zoom) senast en timme innan föreläsningen.

Varmt välkommen!

Marie, Emilia & Rebecka

Föreläsningen den 19 oktober klockan 18.00 är nu fullbokad.