Soulful Living Holistic Återhämtningscommunity

Utmattning och stressrelaterad ohälsa är en folksjukdom. Nu lanserar Soulful Living en plattform för kunskap och gemenskap för dig som lider av stressrelaterad ohälsa.

Gratis för alla fram till 31 december 2023!

Nu lanserar Soulful Living en Återhämtningscommunity!

Premiär 22 november 2023 – Anmäl dig redan nu!

Utmattning och stressrelaterad ohälsa är en folksjukdom. Nu lanserar Soulful Living en plattform för kunskap och gemenskap för dig som lider av stressrelaterad ohälsa. Där kan du delta i en community byggd av oss som undervisat inom stress, utmattning och återhämtning under många år. Flera av oss har dessutom egen erfarenhet av långvarig utmattning.

Vi vill att vår gemenskap även ska nå dig som inte har möjlighet att gå vårt återhämtningsprogram eller en längre utbildning. Genom att välkomna alla som vill vara med i vår kärleksfulla revolution mot stressrelaterad ohälsa in i vår gemenskap vill vi sprida återhämtning, glädje, gemenskap, kärlek och kunskap i en tid av ökad stress, oro och ensamhet.

Tillgång till vår community är gratis för dig som läser någon av våra längre utbildningar eller går vårt återhämtningsprogram, du behöver inte anmäla dig här, du blir automatiskt insläppt i communityn.

Du som inte går någon utbildning hos oss löser enkelt ett bronsabonnemang. Ditt abonnemang klassas som friskvård och kan därför betalas via ePassi eller direkt av din arbetsgivare. Kontrollera vad som gäller för din arbetsgivare innan du anmäler dig.

Du kommer bland annat att få ta del av följande

 • Veckobrev om stress, utmattning och återhämtning som släpps en gång i veckan i 52 veckor.
 • Diskussionsforum med deltagare som bland annat består av personer som är i utmattning eller lider av annan stressrelaterad ohälsa. I forumet finns också lärare från Soulful Living, deltagare i vårt återhämtningsprogram, våra elever under utbildning, färdigutbildade SLH Återhämtningsterapeuter, SLH Återhämtningscoacher och lärare i SLH Återhämtningsyoga.
 • Vägledda meditationer och bakgrundsmusik för icke vägledd meditation.
 • Information om Soulful Livings arbete inom utmattning och stressrelaterad ohälsa, vårt återhämtningsprogram samt information om våra utbildningar.
 • Länkar till bra filmer om utmattning, stress, återhämtning, personlig och andlig utveckling.
 • Länkar till forskningsstudier och information om stressrelaterad ohälsa.
 • Tips och övningar inom andlig och personlig utveckling.
 • Andningsövningar
 • Rörelser från återhämtningsyogan
 • Information om vad utmattning är, dess symptom och vad som händer i kroppen.
 • Inbjudningar till events som handlar om stress, utmattning och återhämtning över hela landet, eller online. Tex: meditationer, återhämtningsyoga och återhämtningsgrupper. Eventen anordnas av Soulful Living eller av våra utbildade terapeuter/coacher. En del events är gratis och en del mot betalning.
 • Möjligheter att knyta kontakter med återhämtningsterapeuter, coacher, klienter eller vänner för livet.
 • Du når allt material genom länkar och inloggning på datorn eller genom vår app som du får tillgång till efter anmälan.
Du som inte är, eller har varit, deltagare i någon utbildning hos oss löser enkelt ett bronsabonnemang för 249 kr / månad. Betalning kan göras genom ePassi, autogiro eller via faktura i förskott. Fakturan kan du få på mail eller via Kivra. Du kan närsomhelst säga upp ditt abonnemang, om du har bronsabonnemanget, men vi återbetalar inte det du redan har betalt in till oss. Du säger upp din tjänst genom att maila till info@soulfulliving.se. Där kan du även ställa frågor till oss.

Du som är SLH Återhämtningsterapeut, SLH Återhämtningscoach eller lärare i SLH Återhämtingsyoga kan välja mellan brons, silver eller guldabonnemang och utifrån din abonnemangsform kan du lägga upp dina events, gruppträffar, yoga eller meditationsträffar i communityn och därmed nå fler deltagare. Regler kring vilket abonnemang du behöver för detta, priser, och vilka events du får lägga upp läser du mer om i våra villkor.

Här hittar du våra villkor och regler och även information om de olika abonnemangen.