Hej, hur mår jag?

När frågade du senast högt för dig själv hur du mår?

Fokuset ligger nästan alltid i att fråga alla andra hur de mår och oftast får vi ett ”jag mår bra, hur mår du?” tillbaka. Jag har funderat på varför vi alltid svarar att vi mår bra oavsett hur vi mår, och om vi egentligen tillåter oss själva att känna efter hur vi faktiskt mår. Bra, dåligt, sprittande glädje, lite låg, mycket låg, alldeles underbart, sååå glad, lite ledsen faktiskt, kärleksfull, lite busig… listan kan göras lång.

Har du någon gång frågat dig själv hur du mår, hur du mår på riktigt..

Om inte, gör det nu.

Hej, hur mår jag?

Formulera svaret högt för dig själv.

Vilken information får du från ditt svar? Alltså utifrån ditt svar, vad behöver jag ge mig själv just nu? Det kanske är så att du inte kan tillgodose allt du behöver här och nu. Eller så inser du att allt du behöver för att må bra har du här och nu. Men bara genom att formulera hur du mår och vad du behöver för att må bra ökar chansen för att det blir tillgodosett med tiden.

All kärlek till dig 🙏🏻♥️