Isabelles resa till Återhämtningsterapeut Del 5

I den här videon delar jag lite mer av min resa. När jag ser tillbaka på mitt liv fylls jag av tacksamhet och stolthet. Varje gång förundras jag över styrkan och drivkraften som alltid funnits inom mig. Sökandet efter ett bättre mående och ett liv som jag förtjänar. Det är den kraften som tagit mig dit jag är idag och som fortfarande tar mig framåt.

Berättelserna och sanningarna vi har om oss själva är ofta baserade på andra människors sanningar och samhällets normer och värderingar. Men vad händer när vi börjar undersöka och ifrågasätta våra berättelser om oss själva? Stämmer dom verkligen och vad är egentligen sant just nu? Vi är föränderliga i vår natur, vi växer och utvecklas hela tiden. Varje ny morgon har vi en möjlighet att börja om. Så länge vi ger oss själva utrymme att växa och förändras så kommer vi att göra det.

Vilka berättelser och sanningar om dig håller du fast vid som förhindrar dig att komma framåt? Vilka berättelser är egentligen sanna? Det kan vara både smärtsamt och svårt att se på sig själv med nya ögon. Det har varit en både smärtsam och befriande process för mig. Det är alltid värt det.

Massa kärlek och en varm kram

/Isabelle

Följ min resa på instagram: thenorthernforestqueen