Isabelles resa till Återhämtningsterapeut Del 6

Den här filmen handlar om intuition och att träna intuitionen genom att ta intuitiva promenader. Att lyssna på vår intuition är något som vi tyvärr sällan får lära oss som barn. Vi får sällan lära oss att lyssna på vår inre röst och lita på att den vet vad som är bäst för oss. Därför behöver vi ofta öva på att lyssna in rösten och tecknen vi får och att våga följa dom.

Jag tar ofta promenader i skogen med min hund och tränar då på att helt släppa huvudet och låta min intuition styra promenaden och vart jag ska gå. Oftast hittar jag dom finaste platserna och bästa läkningen i promenaden när jag gör så.

Den här promenaden är ett exempel där jag får precis det jag behöver om jag bara släpper huvudet och bara åker med. Jag följer tecknen naturen visar mig och jag litar på att jag leds dit jag ska. Vi behöver inte alltid veta vart vi är på väg, vi kommer dit vi ska, när vi ska ändå.
Prova du också!

Massa kärlek och en varm kram

/Isabelle

Följ min resa på instagram: thenorthernforestqueen