Boka Återhämtningsyoga för dig själv ❤

Vi vill erbjuda vår yogaform till alla som är i behov av en återhämtande stund – så boka in dig via knappen nedan som tar dig till bokadirekt.se och få en stunds återhämtning i vardagen.

Holistisk återhämtning sker på många olika plan inom oss. Vi behöver arbeta med både kropp, själ och sinne för att återhämta alla delar av oss själva. Rörelsen är en del i helheten och här erbjuder vi dig möjligheten att kunna arbeta mer aktivt med återhämtande rörelser. SLH Återhämtningsyoga är en yogaform som är framtagen tillsammans med vår fantastiska yogalärare Katharina Tufvesson som har många års erfarenhet av flera olika former av yoga, stresshantering, mindfulness och rörelse.

Vi lever i en värld som blir allt mer fylld av stress, prestation och krav. Men vi behöver inte falla in i dessa mönster i våra egna liv. Vi kan välja att leva ett lugnare liv och ändå delta i livet omkring oss. Men då måste vi ta hand om oss själva och ge oss den återhämtning vi behöver.

Med djup förståelse för människan i utmattning och depression, byggd på de tre hörnstenarna kropp, sinne och själ är den här yogaformen unik i sitt slag. Med lugn och anpassad yoga främjar vi återhämtning och återupprättar kontakt med vår kropp. Mjuka och enkla rörelser som är speciellt utvalda för stressrelaterad värk, spända muskler eller annan fysisk problematik som är kopplad till stressrelaterad ohälsa.

Att ha kontakt med vårt innersta är ett sätt att leva, att andas och att tänka. När vi har en god kontakt med vår inre vägvisare kan man också kalla det för att man har en god självkänsla. En känsla för vem man är och vilka behov man har. Kontakt med sitt inre kallas också med ett annat ord för andlighet. Att vara i kontakt med sin ande, sin själ eller sitt hjärta. Svårare än så behöver inte andlighet vara, och inte återhämtning heller.

Katha är yogalärare med passion för rörelse där kroppen och själen får samverka på ett harmoniskt sätt. Hon har ett stort intresse för naturen och dess helande kraft.

Boka tid
🎟️ En gång kostar 225 kr, men köper du ett klippkort med 8 gånger kostar det 1 650 kr.

Kommande pass för Återhämtningsyoga

Ett yogapass är 75 minuter och du deltar hemifrån via Zoom. Länken skickas ut inför varje klass till din mejladress. Klassen finns tillgänglig för dig 1 vecka efter livesändningen. (Det är bara Katha som syns i bild under yogapasset och även vid inspelningen.) Det måste vara minst 5 som anmält sig för att klassen ska bli av och Katha meddelar om den inte blir av.

Om du köper ett klippkort på 8 gånger, så anmäler du dig bara till kommande yogatillfälle (du behöver alltså INTE välja alla 8 tillfällena vid köptillfällena). DÄREMOT måste du boka in dig vid varje tillfälle du tänker delta med den produkten som heter Återhämtningsyoga, deltagaranmälan för dig med klippkort och kostar 0 kr. Anledningen är att det måste vara minst 5 som anmält sig för att klassen ska bli av. Katha håller sedan reda på hur många gånger du har varit med.

(Bokadirekt håller på att utforma en funktion för klippkort som ska fungera automatiskt här inne, men tills dess blir det manuellt!)

Boka tid