Tjänsten är tillsatt – men håll gärna utkik efter kommande tjänster, vi växer så det knakar!

Digital Marknadsförare & Webbutvecklare!

Gillar du att utveckla digitala nätverk? Trivs du i det lilla personliga företaget där du får möjlighet att göra det mesta och samtidigt påverka företagets framtid? Vill du arbeta med utbildningar online med fokus på utmattning, återhämtning & stressrelaterad ohälsa? Är du intresserad av mindfulness, meditation, personlig & andlig utveckling? Häng med på vår spännande resa!

Vi är det lilla företaget som växer i en så snabb takt att vi inte hinner svara upp till efterfrågan på våra utbildningar online! Vi är unika inom vår utbildningskategori som fokuserar på återhämtning efter utmattning och vi har patent på att utbilda SLH Återhämtningsterapeuter som är en helt ny yrkeskår i Sverige. Eftersom vi är ett litet företag som växer så det knakar kommer du ha stor möjlighet att påverka företagets framtid och utveckling. Vi lever som vi lär genom att se till att du har utrymme att växa, vara människa och för oss är det viktigt att återhämtning är en del av vår vardag.

Arbetsbeskrivning

Som Digital Marknadsförare & Webbutvecklare har du ansvar för:

  • utvecklingen av våra existerande hemsidor som är byggda i WordPress
  • utveckling av nya plattformar och digitala tjänster
  • marknadsföring på sociala medier
  • våra marknadsförings och försäljningsplattformar
  • och att bygga nätverk, utbyte av länkar, sökordsoptimering & ranking på bl.a google.
  • Informations och marknadsföringsmaterial, design, tryck & korrektur
  • Eftersom vi är ett litet företag förväntas du också kunna hoppa in i alla möjliga varierande arbetsuppgifter där vi hjälps när vi har mycket att göra, vid sjukdom, eller bara för att vi har roligare när vi jobbar tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred kompetens och stort intresse för digital marknadsföring och webbutveckling (wordpress). Vi ser gärna att du har ett öga för det grafiska, erfarenhet av kreativt skrivande och en känsla för kommunikation i tal och skrift till kunden, både på svenska och engelska. Vi är inga tekniker, därför behöver du ha en teknisk förståelse och initiativförmåga inom området. Vi värdesätter också om du har båda fötterna på jorden, är empatisk och om du har ett intresse för personlig och andlig utveckling.

Övrigt

Omfattning: Initialt 80%, med möjlighet till ökning
Anställningsform: Tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Höllviken

Du kommer att vara stationerad på vårt huvudkontor i Höllviken tillsammans med ytterligare två medarbetare. Övriga tre medarbetare är utspridda i landet.

Personlighet är viktigt för oss! 

Vi söker dig som värdesätter möjligheten att vara människa även på jobbet. Det är positivt om du har någon form av erfarenhet av stressrelaterad ohälsa. Vi ser det också som en bonus om du tycker om att prata om livets djupare frågor på arbetstid, om du har lagom sjuk humor och vi uppskattar om du tycker att personlig och andlig utveckling är riktigt spännande! Hos oss är det ingen bonus att ha världens längsta meritförteckning, inte heller att du gillar att ha många bollar i luften. Vi jobbar med återhämtning som handlar om att hitta åter hem – dvs att leva i nuet, anamma lugnet, visa omtänksamhet, glädje och även sorg.

Hur gör jag nu?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Ternrud eller Emilia Möller på info@soulfulliving.se

Låter tjänsten intressant är du varmt välkommen in med din ansökan via mail. Sista ansökningsdag 2022-03-31. Observera att urvalet görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt ansökningsdatum.

Välkommen in med din ansökan!

Personuppgiftshantering

Souful Living by Marie AB, Org nr: 559117-0393, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering

Kontaktuppgifter

Marie Ternrud

Emilia Möller

info@soulfulliving.se

Om företaget

Soulful Living – Återhämtning vid utmattning & stressrelaterad ohälsa

Soulful Living är ett utbildningsföretag som framförallt arbetar med utbildningar online och till en viss del även på plats i våra lokaler. Våra utbildningar fokuserar på återhämtning vid stressrelaterad ohälsa och utmattning men vi arbetar även med förebyggande friskvård. Våra kurser och utbildningar bygger bland annat på mindfulness, stresshantering, meditation, personlig och andlig utveckling. Vi har patent på att utbilda SLH Återhämtningsterapeuter och eftersom detta är en godkänd yrkesutbildning bygger vi upp en helt ny yrkeskår i Sverige med specialistkompetens inom utmattningsproblematik. För närvarande har vi ca 250 färdiga eller blivande Återhämtningsterapeuter som tillsammans kommer att göra stors skillnad inom segmentet stressrelaterad ohälsa. Läs om Återhämtningsterapeuterna Organisation, ÅHTO.

Vi är två medarbetar på företagets huvudkontor i Höllviken, ute i landet har vi ytterligare tre medarbetare som hjälper oss med föreläsningar, kurser på respektive ort och delar av våra distansutbildningar. Soulful Living befinner sig i ett starkt expansivt skede där vår efterfrågan är större än vad existerande medarbetare kan svara upp till. Därför behöver vi dig som vill vara med och forma företagets framtid och som brinner för att hjälpa människor.  

Läs mer om oss!