Här kan du anmäla dig till våra kurser och utbildningar

Distansutbildning till Diplomerad SLH Återhämtningsterapeut

Vill du hjälpa människor att återhämta sig efter en utmattning med hjälp av mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling?

Distansutbildning till Diplomerad SLH Återhämtningscoach

Vill du kickstarta ditt hälsosamma liv och därefter hjälpa andra att göra detsamma? Utbildningen är 1-årig och på distans där det ingår ett retreat. Utbilda dig till Diplomerad Soulful Living Holistic Återhämtningscoach!

Dipl. lärare i SLH Återhämtningsyoga

Vill du använda Yoga som ett verktyg för dina klienter och kunna erbjuda kurser och klasser i Återhämtnings Yoga? Holistisk återhämtning sker på många olika plan inom oss. Vi behöver arbeta med både kropp själ och sinne för att återhämta alla delar av oss själva.

Vidareutbildning Dipl. lärare i SLH Återhämtningsyoga

Komplettera din utbildning till Dipl. lärare i SLH Återhämtningsyoga med denna utbildning. Du behöver ha läst återhämtningsprogrammet samt modulerna om Nervsystemet, Mindfulness och Lär känna din kropp innan du kan starta.

SLH Återhämtningsprogam

En återhämtningsprocess är på många plan stöd och hjälp från omgivningen. När vi är utmattade, deprimerade eller känner oss brutna på annat sätt kan det ibland kännas svårt att ge sig ut och söka efter detta stöd. Därför har vi nu utformat ett onlineprogram som du kan delta i hemifrån i din egen takt.

Mindfulness

SLH Mindfulness vid utmattning

SLH Mindfulness för utmattade är en form av mindfulness som är specialanpassad för dig med utmattningsproblematik.

SLH Träning & Hälsa

Du får en inblick i hur träning och rörelse påverkar din hälsa på flera olika plan.

SLH Kost & Näring

Du får en inblick i hur kosten påverkar din hälsa på flera olika plan.

Örter vid stressrelaterad ohälsa

En kurs med fokus på örter som lämpar sig bra vid stressrelaterad ohälsa. Du får en bas inom örtläran för att förstå tankesättet och du lär dig tillreda och ordinera örter.

Det går även bra att skriva frågor till oss , skicka efter mer information om en utbildning eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

  Villkor

  
  
  
  
  

  Våra regler och villkor hittar du här.

  Vår policy hittar du här.