Här kan du anmäla dig till våra kurser och utbildningar

Distansutbildning till Diplomerad SLH Återhämtningsterapeut

Vill du hjälpa människor att återhämta sig efter en utmattning med hjälp av mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling?

Distansutbildning till Diplomerad SLH Återhämtningscoach

Vill du kickstarta ditt hälsosamma liv och därefter hjälpa andra att göra detsamma? Utbildningen är 1-årig och på distans där det ingår ett retreat. Utbilda dig till Diplomerad Soulful Living Holistic Återhämtningscoach!

Mindfulness

SLH Mindfulness vid utmattning

SLH Mindfulness för utmattade är en form av mindfulness som är specialanpassad för dig med utmattningsproblematik.

SLH Återhämtningsprogam

En återhämtningsprocess är på många plan stöd och hjälp från omgivningen. När vi är utmattade, deprimerade eller känner oss brutna på annat sätt kan det ibland kännas svårt att ge sig ut och söka efter detta stöd. Därför har vi nu utformat ett onlineprogram som du kan delta i hemifrån i din egen takt.

Dipl. lärare i SLH Återhämtningsyoga

Vill du använda Yoga som ett verktyg för dina klienter och kunna erbjuda kurser och klasser i Återhämtnings Yoga? Holistisk återhämtning sker på många olika plan inom oss. Vi behöver arbeta med både kropp själ och sinne för att återhämta alla delar av oss själva.

Örter vid stressrelaterad ohälsa

SLH Mindfulness för utmattade är en form av mindfulness som är specialanpassad för dig med utmattningsproblematik.

Det går även bra att skriva frågor till oss , skicka efter mer information om en utbildning eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

    Villkor

    Våra regler och villkor hittar du här.

    Vår policy hittar du här.